Selamat Datang

Laman Blog Informasi Sk.Tanah Merah ini dibina khas bagi memberikan maklumat terkini mengenai sekolah dan juga untuk memperkenalkan sekolah kepada orang luar. Pembinaan Laman Blog Informasi ini adalah salah satu agenda yang telah dirancang oleh Unit ICT SKTM. Laman Blog ini diharap menjadi suatu saluran perhubungan antara sekolah dan masyarakat luar.Pembinaan yang dimulakan sejak awal April 2009 telah pun siap sepenuhnya sekarang. Beberapa penambahbaikan laman Blog ini akan dilakukan dari semasa ke semasa.

28 April 2015

MESYUARAT AGUNG PIBG 2015

Pada 30 Mac 2015, telah berlangsungnya Mesyuarat PIBG SK Tanah Merah bagi tahun 2015. Majlis tersebut telah dirasmikan oleh YB Tn Hj Muhammad Pehimi bin Yusof iaitu Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Negeri Terengganu merangkap ADUN Jerteh.


0 comments:

Catat Ulasan

Hadith

Penafian

Pihak pentadbiran Blog SK Tanah Merah Jerteh Terengganu adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada, ataupun laman ataupun syarikat yang dipautkan ataupun disyorkan oleh SK Tanah Merah Jerteh Terengganu